Gastenboek

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/vhosts/arkvannoach.net/domains/arkvannoach.net/public_html/function.php on line 184

02-04-2020 om 16:18

Manon

Daatje coco knuffel gekocht. En hij is super mooi en we zijn er zo blij mee. Nu kan me zusje weer met een hele coco knuffelen??.

06-02-2020 om 22:46

Noelle

De knuffelhond is vandaag aangekomen en mijn dochter is helemaal in de wolken. Het is precies dezelfde hond die ze kwijt was, en ook in perfecte staat. Ik ben ook superblij, want mijn dochter miste haar knuffel enorm. Wat een topservice van Mirjam!

30-08-2018 om 11:55

Linsey Brouwer

Ontzettend bedankt voor de tijger voor onze dochter. We waren al een aantal jaren op zoek naar deze tijger, maar ze leek het enige exemplaar te hebben. Totdat ik dit pracht exemplaar op jouw site vond!

De communicatie met jou liep zo fijn en soepel. En de verzending was super n super snel!

Dankjewel voor de geweldige service Mirjam! Je hebt onze dochter heel gelukkig gemaakt.

Het eerste dat ze riep was "wat is hij zacht!". Haar tijger is echt helemaal op geknuffeld, dus we zijn dolbij met dit reserve exemplaar. Hij is al volop geknuffeld.

29-08-2018 om 19:59

Mirjam

zelf maar eens iets schrijven.opruiming aan het houden.het wordt echt teveel..

24-11-2017 om 23:51

Miranda

Vandaag onze zoon enorm gelukkig gemaakt zijn verloren beste vriend muis nergens meer te krijgen werd door Sint en piet persoonlijk gebracht , hij was helemaal emotioneel
Mede dankzij deze geweldige service van mirjam ! Onwijs bedankt

15-11-2017 om 15:33

Laura Oosting

wij willen je super bedanken voor de super aanbieding van de knuffels voor ons zoontje!

hij kan weer heerlijk slapen en knuffelen

enorm bedankt voor deze top service!

28-09-2017 om 19:40

Bas

Ontzettend bedankt Mirjam voor je redder in nood actie. Onze zoon was al een aantal weken zijn favoriete knuffel kwijt. Een knuffel van bijna 8 jaar geleden, nergens te vinden en te koop. Totdat Mirjam terug mailde van de foto van onze (Tweeling)knuffel. We zijn er erg blij mee. Bedankt.

12-08-2017 om 14:53

Charona

Beste Mirjam

Wat bent u een goede vrouw met een hart van goud.. wil u ontzettend bedanken voor u lieve actie en me dochter is super blij met der kroellie.

Veel liefs van Charona

29-07-2017 om 22:38

Debbie Knops

Beste Mirjam,

Mogen we jouw even heel erg bedanken, wat een service!! Geen vraag was teveel..
onze zoon is zo blij met zijn happy horse konijntjes(rufus). Nergens meer te krijgen en wat wilde ik graag een reserve. Dankzij jou hebben we er niet 1 maar 2 lievelings knuffels bij.

Groetjes Debbie en savi.


17-07-2017 om 22:16

Edmée Veenhof

Ow wat ben ik blij en ik heb ook een heel blij dochtertje!
Ik was al tijden op zoek naar het kleine schaapje van Happy Horse mijn dochtertje heeft er 1 maar het is haar favoriet!! Nergens meer te vinden overal mailtjes naar gestuurt en gebeld! Maar we hebben hem gevonden we zijn zo blij!!

Super lief en heeeeeeel erg bedankt!!
Een dikke knuffel😘


Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/vhosts/arkvannoach.net/domains/arkvannoach.net/public_html/function.php on line 184
    Statistieken
Login