Gastenboek

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/arkvan/domains/arkvannoach.net/public_html/function.php on line 184

24-11-2017 om 23:51

Miranda

Vandaag onze zoon enorm gelukkig gemaakt zijn verloren beste vriend muis nergens meer te krijgen werd door Sint en piet persoonlijk gebracht , hij was helemaal emotioneel
Mede dankzij deze geweldige service van mirjam ! Onwijs bedankt

15-11-2017 om 15:33

Laura Oosting

wij willen je super bedanken voor de super aanbieding van de knuffels voor ons zoontje!

hij kan weer heerlijk slapen en knuffelen

enorm bedankt voor deze top service!

28-09-2017 om 19:40

Bas

Ontzettend bedankt Mirjam voor je redder in nood actie. Onze zoon was al een aantal weken zijn favoriete knuffel kwijt. Een knuffel van bijna 8 jaar geleden, nergens te vinden en te koop. Totdat Mirjam terug mailde van de foto van onze (Tweeling)knuffel. We zijn er erg blij mee. Bedankt.

12-08-2017 om 14:53

Charona

Beste Mirjam

Wat bent u een goede vrouw met een hart van goud.. wil u ontzettend bedanken voor u lieve actie en me dochter is super blij met der kroellie.

Veel liefs van Charona

29-07-2017 om 22:38

Debbie Knops

Beste Mirjam,

Mogen we jouw even heel erg bedanken, wat een service!! Geen vraag was teveel..
onze zoon is zo blij met zijn happy horse konijntjes(rufus). Nergens meer te krijgen en wat wilde ik graag een reserve. Dankzij jou hebben we er niet 1 maar 2 lievelings knuffels bij.

Groetjes Debbie en savi.


17-07-2017 om 22:16

Edmée Veenhof

Ow wat ben ik blij en ik heb ook een heel blij dochtertje!
Ik was al tijden op zoek naar het kleine schaapje van Happy Horse mijn dochtertje heeft er 1 maar het is haar favoriet!! Nergens meer te vinden overal mailtjes naar gestuurt en gebeld! Maar we hebben hem gevonden we zijn zo blij!!

Super lief en heeeeeeel erg bedankt!!
Een dikke knuffel😘

09-05-2017 om 15:24

Angelina Palmans van Dam

Goedemiddag vandaag het knuffeltje gekregen voor mijn dochter heel erg bedankt ze is er heel blij mee want ze miste haar knuffel.
Ik heb haar zelf de envelop open laten doen en ze glunder er helemaal van heel erg bedankt.... Groetjes Angelina en Paige. 😊👍

13-01-2017 om 13:54

Bernadette & Tess

Wauw! Echt zo ontzettend dank je wel! We hebben vandaag onze 2e woefie van jou mogen ontvangen, netjes verpakt en wat is Tess er blij mee. Ze begon meteen te stralen.

23-12-2016 om 18:52

A. Doodeman

In onze wensboom hing een wens van een kleine jongen. Hij wilde een rood knuffelhondje. Ja, en vind die maar eens
Ik kwam op de site van ark van Noach. Miriam dacht met ons mee en deed een mooi gebaar voor dit jongetje. Vanavond kreeg hij het rode hondje van de kerstman. Hij was er erg blij mee!!
Bedankt Miriam!!

29-11-2016 om 08:18

Ilse

Beste Mirjam,

Gisteren is de happy horse eend gearriveerd voor mijn zoontje. Geweldig dat je mijn oproepje op marktplaats zag staan en dat je daarna zelf bent gaan zoeken en de eend ook gevonden hebt. Mijn zoontje is dolgelukkig dat hij zijn eend weer heeft. Heel erg bedankt!!!!

Hartelijke groet,
Ilse


Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/arkvan/domains/arkvannoach.net/public_html/function.php on line 184
    Statistieken
Login